Sauna & Wellnessdag

Het luxe dagje uit!


Sauna & Wellnessdag
All-inn dagje sauna voor dames!


van 9:30 uur tot ca. 14:30 uur of

van 11:00 uur tot ca. 16:00 uur

 • Inhoud van de Sauna & Wellnessdag:

 • Ontvangst met koffie/cappuccino/thee
 • Saunagang 1 (Finse Sauna)
 • Luxe thee moment
 • Waterbed relaxmassage bank
 • Uitgebreide luxe lunch buffet
 • Saladebar en Yoghurtbar
 • Jade steen massagebank
 • Sauna gang 2 (Turks Stoombad)
 • Zoutkamer mineraal beleving
 • Incl. alle drankjes (ALL-IN!!)All-inn!!

*)Er is een kleine toeslag in het weekend en
hoogseizoen. Prijslijst is p.p.


Veel gestelde vragen

Zijn er bijkomende kosten?

Onze prijzen zijn ALL-INN. Dus niet zoals elders een hoge en onverwachte drank rekening, onverwachte parkeerkosten etc. Alles is inbegrepenWat betekent sauna privé?

Bij ons gaat het heel anders dan bij sauna-resorts. We hebben privacy waar nodig! De sauna privé krijgt gedurende 3 sauna rondes de beschikking over uw eigen afdeling, inclusief finse sauna, tepidarium, kruidenvoetbad en douches en afkoel mogelijhedenHebben jullie referenties?

Ja!
Wij zijn bijzonder trots wat mensen in ons gastenboek schrijven of bijvoorbeeld op facebook of bij recensiesite's. We hebben ons gastenboek online gezet en hebben er hier enkele uitgelicht. Blader in gastenboek


Kun je dit arrangement wijzigen?

In dit arrangement zijn een aantal keuzes en extra's mogelijk die u bij de boeking kunt opgeven. Wilt u andere wijzigingen? dan is dat is soms mogelijk. Echter een arrangement is een optimaal op elkaar afgestemd pakket. Meer ....

Is het alleen voor vrouwen?

92% van onze gasten is vrouw. Beauty en wellness is iets dat vaker door vrouwen gedaan wordt dan mannen. Heren gaan vooral in saunaresorts. A-Style is gericht op wellness en beauty en heren komen altijd samen met hun vrouw/partner. A-Style staat bekend om de hoge waarde die wij aan privacy geven.Wat heb je aan tijdens zo'n dag

Al onze gasten hebben de hun badjas aan met daaronder, badkleding of ondergoed.Hebben jullie badkledingdagen?

Ja, dat kan bij ons elke dag. U boekt gewoon 'Sauna privé' en u kunt dan met badkleding in de sauna. U komt alleen andere gasten tegen in het restaurant, bar en lounge.Blijf je bij elkaar bij de de Sauna & Wellnessdag?

Ja, wij plannen uw dag zo, dat de u zoveel mogelijk bij elkaar blijft, dat is wel zo gezellig!Boeking Sauna&Wellness


Dagelijks mogelijk van 9:30 uur tot ca. 14:30 uur


of van 11:00 uur tot ca. 16:00 uur


adres

Datum
Keuze

* Wat doen wij met uw boeking/bestelling?
Wij sturen een bevestiging per E-Mail, waarna de reservering definitief is. Voorwaarden en meer ....

Sauna & wellnessdag,
Het luxe wellness uitje

Beautyfarm open haard

Ontvangst

Gezellig bij de echte houtgestookte open haard beautyfarm of in de luxe lounge met verse koffie of thee. Wij vertellen jullie over de het wellness arrangement en de gastvrouw begeleidt jullie gedurende de dag. Wij regelen deze wellnessdag tot in de puntjes.
Lunchbuffet, wellness Amsterdam

Uitgebreid Luxe Lunchbuffet

Inclusief in dit arrangement Soep van de dag
Vers brood uit eigen oven
Huisgemaakt biologisch brood
Alle denkbare soorten beleg
Diverse amuses
Salade bar
Yoghurtbar
Heerlijke gezonde saladebar

Wellness Luxe Sauna beautyfarm badkleding damesdag

Tepidarium & Sauna

Heerlijk en gezond in de sauna. Het tepidarum geeft een gezonde milde warmte die iedereen als zeer aangenaam ervaart. Het tepidarium is een mooie ruimte die aansluit bij de sauna en is ideaal voordat u de sauna in gaat. Wilt u met badkleding? Boek dan sauna privé bij! U krijgt dan uw eigen sauna afdeling zodat u in alle rust kunt genieten! (gratis vanaf derde persoon). Zo is het iedere dag badkleding dag bij ons.

Wellness stenen en handdoeken

Incl. gebruik badjas, handdoeken en kluisje

U krijgt van ons uw eigen kluisje en heeft bij het omkleden privacy! U hoeft dus niet zoals elders met wildvreemden in een gemengde omkleedlokaal.


Gratis gebruik van

shampoo, scrubzout (dode zeezout!), bodylotion, hairspray, -gel etc .


Beautyfarm tuin luxe

Relaxen en onthaasten

Heerlijk niks doen of gewoon lekker kletsen. Tussen de behandelingen door kunt u onthaasten en relaxen. Er zijn knusse, luxe, ruime en gezellige zitjes. Bijvoorbeeld bij de openhaard met een drankje (all-inn!), in de lounge (binnen en buiten) aan de gezellige bar of aan de stamtafel. Er is een aparte rokersruimte binnen en buiten. *)


Luxe Thee moment (High Tea)

Wat is er nu lekkerder dan heerlijk ontspannen en met een luxe thee, met allerlei lekkernijen ,
zoals een petitfour, heerlijke koek, bonbons etc. o.a. Verse munt thee uit eigen tuin. Alleen in het groei seizoen)


Wellness stenen en handdoeken

Privacy

Privacy zoals u die in geen enkel andere saunaresort, wellnesscentrum of beautyfarm vindt. Onze gasten roemen ons om onze aandacht voor uw privacy. Meer ....


Zoutgrot Wellness Nieuwegein
Zoutgrot Wellness Nieuwegein

NIEUW Salt & mineral experience OF


Waterbed Relaxmassage

U kunt kiezen of u gebruik wilt maken van de Salt & mineral experience of de waterbed relaxmassage bank. Bij de Salt & mineral experience gaat u heerlijk in deze bijzondere en unieke ruimte waar een zeer aangename en buitengewone gezonde atmosfeer is. Al eeuwen is bekend dat mensen die veel in de mineraalgrotten van de Himalaya verbleven nooit ziek werden. Deze zouten en mineralen zijn in dit bijzondere grotachtige vertrek in hoge concentraties aanwezig.


Kiest u voor de waterbed relaxmassagebank. Dan gaat u iets heel bijzonders ervaren wat u nergens anders vindt. U ligt op een waterbed waar golvende microtrillingen (alfamassage) op een zeer aangename golfbeweging uw lichaam op een gezonde en helende wijze masseert. Onze gasten voelen zich bijzonder ontspannen en goed na een halfuur op dit speciale waterbed gelegen te hebben.


Tuin met watervallen, ligstoelen en -banken

Luxe ligbanken, romantische zitjes, een vuurtafel, een buitenlounge en een zonneterras. Bij mooi weer kunt u hier heerlijk genieten.


Alle drankjes inclusief (All-inclusive)

Alle drankjes, vruchtensappen, koffie, thee, waters, gezonde hapjes en snacks, zijn in de prijs begrepen. Meer ....


Gezondheids-beauty cocktail

Als afsluiting van de dag gezellig "nakletsen" aan de bar of in de lounge!


Het Sauna & Wellness arrangement is een compleet uitje voor één all-inclusive prijs. Al het bovenstaande hoort bij het arrangement.

Familie de Ree
en medewerksters heten u van harte welkom
bij de Sauna & Wellnessdag. Het gezelligste verwenarrangement

18 juli: Echt een topdag. Geweldig, Wonderful, Tremendous, Lovely, Echt Heerlijk om hier te zijn. De eerste keer en ik vraag me af waarom ik dit niet eerder heb gedaan. Geweldige verzorging!. Hartelijk Dank!!!


Veel liefs Abigail & Tabitha

Dit was een perfecte dag. We hebben genoten met een hoofdletter G. Hoewel dit niet zo'n mega complex is, is alles groots, en je hoeft gewoon nergens aan te denken, omdat alles perfect geregeld is met net dat stukje extra aandacht waardoor je de wereld om je heen vergeet en alleen maar kan genieten. Wat Katje en ik zo heerlijk vonden is dat je overal privacy hebt. De kleedruimte is echter niet groot, maar die is wel voor jezelf, en sta je dus niet in zo'n vreselijk hok, je om te kleden naast een man die ook net uit de sauna komt. De lunch was top net als de verzorging eromheen. Een dikke 10 van ons allebei.


Katja van den Bogeart, Anouk Willems, Amersfoort

Heerlijk was het! vooral met dit weer in de prachtige luxe tuin. Lekker bijgekomen. De bediening en behandelingen verdienen een dikke 10!

Marijke en Wanda Jongeneel, Hilversum


Wij met 4 meiden zijn heerlijk verwend. Een hele sauna voor ons zelf, heerlijke massages en super lekker gegeten. Wat wij erg prettig vonden was dat we alle drankjes die we maar wilde konden krijgen. Ook de lunch met heerlijke zalm :)) En last but not least. Het personeel! in één woord Fantastisch!!

Lionne en Chantal de Winter, Rotterdam Robin, Arnhem Esther Jansen, AmersfoortDit is het grootste geheim van Nederland!!!Alles tot in de puntjes geregeld! Geen klok, heerlijke behandelingen, alles was schoon en rook heerlijk, heerlijke lunch, super lekkere hapjes en werkelijk overal was aandacht aan besteed. Dit wordt ons vaste kuuroord. Jammer dat we weer naar huis moeten.


Marja Dekker, Amsterdam

Zie wat 2783 gasten in ons echte gastenboek schreven.

2783 Reacties ingang A-Style Beautyfarm

Alternatieve arrangementen


Vipdag
Ons top arrangement

Een uitstekend alternatief wellnessarrangement. Onze vipdag prima geschikt voor stelletjes. Dit is ons meest uitgebreide arrangement voor wie het allerbeste wil.Meer Vipdag

Only beautydag
heerlijke wellness zonder sauna

Voor wie niet in de sauna wil is de Only beautydag een uitstekend alternatief. Dit is een beautyarrangement zonder sauna heeft alle het lekkere van een wellnessdag, zonder dag u de hele dag in allerlei soorten sauna's gaat Meer ...