Vriendinnendag

De gezelligste all-inn verwendag


Vriendinnendag
de gezelligste verwendag


van 9:30 uur tot ca. 16:00 uur

Inhoud van de vriendinnendag:


 • Ontvangst
 • Gezichtsbehandeling OF
  Massage met lichaamspakking
 • Wellness vibrosaun
  of snelbruiner
 • Uitgebreide luxe lunch buffet
 • Saladebar en Yoghurtbar
 • Parafinne perzik handpakking
 • Waterbed relaxmassage OF
  Zoutkamer mineraal beleving
 • Sauna Tepidarium Kruidenvoetenbad
 • Incl. huur badjas en handdoeken
 • Incl. alle drankjes (All-inn)

 • Met badkleding in sauna?
  Boek sauna privé bij. Slechts € 7,- p.p. 1)

  1) vanaf 3de persoon gratis


  All-inn!!

  *)Er is een kleine toeslag in het weekend en
  hoogseizoen. Prijslijst is p.p.


  Veel gestelde vragen

  Zijn er bijkomende kosten?

  Onze prijzen zijn ALL-INN. Dus niet zoals elders een hoge en onverwachte drank rekening, onverwachte parkeerkosten etc. Alles is inbegrepen  Wat betekent sauna privé?

  Bij ons gaat het heel anders dan bij sauna-resorts. We hebben privacy waar nodig! De sauna privé krijgt gedurende 3 sauna rondes de beschikking over uw eigen afdeling, inclusief finse sauna, tepidarium, kruidenvoetbad en douches en afkoel mogelijheden  Hebben jullie referenties?

  Ja!
  Wij zijn bijzonder trots wat mensen in ons gastenboek schrijven of bijvoorbeeld op facebook of bij recensiesite's. We hebben ons gastenboek online gezet en hebben er hier enkele uitgelicht. Blader in gastenboek


  Kun je dit arrangement wijzigen?

  In dit arrangement zijn een aantal keuzes en extra's mogelijk die u bij de boeking kunt opgeven. Wilt u andere wijzigingen? dan is dat is soms mogelijk. Echter een arrangement is een optimaal op elkaar afgestemd pakket. Meer ....

  Is het alleen voor vrouwen?

  92% van onze gasten is vrouw. Beauty en wellness is iets dat vaker door vrouwen gedaan wordt dan mannen. Heren gaan vooral in saunaresorts. A-Style is gericht op wellness en beauty en heren komen altijd samen met hun vrouw/partner. A-Style staat bekend om de hoge waarde die wij aan privacy geven.  Wat heb je aan tijdens zo'n dag

  Al onze gasten hebben de hun badjas aan met daaronder, badkleding of ondergoed.  Hebben jullie badkledingdagen?

  Ja, dat kan bij ons elke dag. U boekt gewoon 'Sauna privé' en u kunt dan met badkleding in de sauna. U komt alleen andere gasten tegen in het restaurant, bar en lounge.  Blijf je bij elkaar bij de vriendinnendag?

  Ja, wij plannen uw dag zo, dat de u zoveel mogelijk bij elkaar blijft, dat is wel zo gezellig!  Boeking Vriendinnendag


  Dagelijks mogelijk van 9:30 uur tot ca. 16:00 uur


  adres

  Cadeaubon? meer..
  Datum
  De cadeaubon kan ingewisseld worden op:

  pakkingsmassage (€ 39,95)

  * Wat doen wij met uw boeking/bestelling?
  Wij sturen een bevestiging per E-Mail, waarna de reservering definitief is. Indien u een cadeaubon besteld heeft sturen wij deze per E-Mail. Voorwaarden en meer ....

  De vriendinnendag,
  de gezelligste verwendag

  Beautyfarm open haard

  Ontvangst

  Gezellig bij de echte houtgestookte open haard beautyfarm of in de luxe lounge met verse koffie of thee. Wij vertellen jullie over de het wellness arrangement en de gastvrouw begeleidt jullie gedurende de dag. Wij regelen deze vriendinnendag tot in de puntjes.


  Gezichtsbehandeling Wellness dag in A-Style Beautyfarm Utrecht

  Gezichtsbehandeling of
  massage met etherische pakking

  Een heerlijke gezichtsbehandeling met de beste natuurcosmetica. Afhankelijk van uw huidtype Incl. diepte-reiniging, kruidenstoom-reiniging, peeling, lotion reiniging enz. Na een heerlijke gezichtsmassage, maken wij speciaal voor u een gezichtsmasker  Lunchbuffet, wellness Amsterdam

  Vibrosaun óf Snelbruiner

  genieten van helende mircromassage en aromatherapie of snel een gezond kleurtje.


  Uitgebreid Luxe Lunchbuffet

  Inclusief in dit arrangement Soep van de dag Zeer uitgebreid buffet met o.a. Vers brood uit eigen oven Huisgemaakt biologisch brood Alle denkbare soorten beleg, Diverse amuses. Salade bar Yoghurtbar Heerlijke gezonde saladebar

  Wellness Luxe Sauna beautyfarm badkleding damesdag

  Tepidarium & Sauna

  Heerlijk en gezond in de sauna. Het tepidarum geeft een gezonde milde warmte die iedereen als zeer aangenaam ervaart. Het tepidarium is een mooie ruimte die aansluit bij de sauna en is ideaal voordat u de sauna in gaat. Wilt u met badkleding? Boek dan sauna privé bij! U krijgt dan uw eigen sauna afdeling zodat u in alle rust met uw vriendin(nen) kunt genieten! (gratis vanaf derde persoon). Zo is het iedere dag badkleding dag bij ons.


  Beautyfarm Amersfoort Handpakking

  Paraffine -Perzik handpakking

  Doet wonderen voor uw handen. U krijgt een aloë-vera pakkingscrème en een pakking van paraffine en perzik. Daarna gaat u in de smooth lounge. Hier zijn ligbanken waar u in een omgeving met zuurstof verrijkte lucht en aromatherapie heerlijk kunt liggen of zitten, terwijl de handpakking intrekt Een speciale handpakking met Paraffine moet u mee gemaakt hebben.

  Wellness stenen en handdoeken

  Incl. gebruik badjas, handdoeken en kluisje

  U krijgt van ons uw eigen kluisje en heeft bij het omkleden privacy! U hoeft dus niet zoals elders met wildvreemden in een gemengde omkleedlokaal.


  Gratis gebruik van

  shampoo, scrubzout (dode zeezout!), bodylotion, hairspray, -gel etc .


  Beautyfarm tuin luxe

  Relaxen en onthaasten

  Heerlijk niks doen of gewoon lekker kletsen. Tussen de behandelingen door kunt u onthaasten en relaxen. Er zijn knusse, luxe, ruime en gezellige zitjes. Bijvoorbeeld bij de openhaard met een drankje (all-inn!), in de lounge (binnen en buiten) aan de gezellige bar of aan de stamtafel. Er is een aparte rokersruimte binnen en buiten. *)


  Wellness stenen en handdoeken

  Privacy

  Privacy zoals u die in geen enkel andere saunaresort, wellnesscentrum of beautyfarm vindt. Onze gasten roemen ons om onze aandacht voor uw privacy. Meer ....


  Zoutgrot Wellness Nieuwegein
  Zoutgrot Wellness Nieuwegein

  NIEUW Salt & mineral experience OF


  Waterbed Relaxmassage

  U kunt kiezen of u gebruik wilt maken van de Salt & mineral experience of de waterbed relaxmassage bank. Bij de Salt & mineral experience gaat u heerlijk in deze bijzondere en unieke ruimte waar een zeer aangename en buitengewone gezonde atmosfeer is. Al eeuwen is bekend dat mensen die veel in de mineraalgrotten van de Himalaya verbleven nooit ziek werden. Deze zouten en mineralen zijn in dit bijzondere grotachtige vertrek in hoge concentraties aanwezig.


  Kiest u voor de waterbed relaxmassagebank. Dan gaat u iets heel bijzonders ervaren wat u nergens anders vindt. U ligt op een waterbed waar golvende microtrillingen (alfamassage) op een zeer aangename golfbeweging uw lichaam op een gezonde en helende wijze masseert. Onze gasten voelen zich bijzonder ontspannen en goed na een halfuur op dit speciale waterbed gelegen te hebben.


  Tuin met watervallen, ligstoelen en -banken

  Luxe ligbanken, romantische zitjes, een vuurtafel, een buitenlounge en een zonneterras. Bij mooi weer kunt u hier heerlijk genieten.


  Alle drankjes inclusief (All-inclusive)

  Alle drankjes, vruchtensappen, koffie, thee, waters, gezonde hapjes en snacks, zijn in de prijs begrepen. Meer ....


  Gezondheids-beauty cocktail

  Als afsluiting van de dag gezellig "nakletsen" aan de bar of in de lounge!


  De vriendinnendag is een compleet beautyarrangement voor één all-inclusive prijs. Al het bovenstaande hoort bij het arrangement.

  Familie de Ree
  en medewerksters heten u van harte welkom
  bij de vriendinnendag. Het gezelligste verwenarrangement

  18 juli: Echt een topdag. Geweldig, Wonderful, Tremendous, Lovely, Echt Heerlijk om hier te zijn. De eerste keer en ik vraag me af waarom ik dit niet eerder heb gedaan. Geweldige verzorging!. Hartelijk Dank!!!


  Veel liefs Abigail & Tabitha

  Dit was een perfecte dag. We hebben genoten met een hoofdletter G. Hoewel dit niet zo'n mega complex is, is alles groots, en je hoeft gewoon nergens aan te denken, omdat alles perfect geregeld is met net dat stukje extra aandacht waardoor je de wereld om je heen vergeet en alleen maar kan genieten. Wat Katje en ik zo heerlijk vonden is dat je overal privacy hebt. De kleedruimte is echter niet groot, maar die is wel voor jezelf, en sta je dus niet in zo'n vreselijk hok, je om te kleden naast een man die ook net uit de sauna komt. De lunch was top net als de verzorging eromheen. Een dikke 10 van ons allebei.


  Katja van den Bogeart, Anouk Willems, Amersfoort

  Heerlijk was het! vooral met dit weer in de prachtige luxe tuin. Lekker bijgekomen. De bediening en behandelingen verdienen een dikke 10!

  Marijke en Wanda Jongeneel, Hilversum


  Wij met 4 meiden zijn heerlijk verwend. Een hele sauna voor ons zelf, heerlijke massages en super lekker gegeten. Wat wij erg prettig vonden was dat we alle drankjes die we maar wilde konden krijgen. Ook de lunch met heerlijke zalm :)) En last but not least. Het personeel! in één woord Fantastisch!!

  Lionne en Chantal de Winter, Rotterdam Robin, Arnhem Esther Jansen, Amersfoort  Dit is het grootste geheim van Nederland!!!Alles tot in de puntjes geregeld! Geen klok, heerlijke behandelingen, alles was schoon en rook heerlijk, heerlijke lunch, super lekkere hapjes en werkelijk overal was aandacht aan besteed. Dit wordt ons vaste kuuroord. Jammer dat we weer naar huis moeten.


  Marja Dekker, Amsterdam

  Zie wat 2416 gasten in ons echte gastenboek schreven.

  2416 Reacties

  Alternatieve arrangementen voor vriendinnen


  Vipdag
  Ons top arrangement

  Een uitstekend alternatief wellnessarrangement. Onze vipdag prima geschikt voor stelletjes. Dit is ons meest uitgebreide arrangement voor wie het allerbeste wil.Meer Vipdag

  Only beautydag
  heerlijke wellness zonder sauna

  Voor wie niet in de sauna wil is de Only beautydag een uitstekend alternatief. Dit is een beautyarrangement zonder sauna heeft alle het lekkere van een wellnessdag, zonder dag u de hele dag in allerlei soorten sauna's gaat Meer ...


  Dit arrangement als cadeaubon
  Vandaag nog in huis!

  DIRECT GELEVERD

  Cadeaubon per email

  U kunt hier de wellness cadeaubon bestellen. Wij sturen dan direct een wellness cadeaubon op, die uitgeprint kan worden. In de E-mail die u krijgt staat hoe u moet betalen. Na ontvangst van uw betaling sturen we u per mail een voucher (betalingsbewijs). Degene die de beautydag krijgt levert deze voucher in en wij zorgen voor ervoor dat degene die het wellness cadeau krijgt heerlijk in de watten gelegd wordt!

  Cadeaubon op de smartphone

  U krijgt van ons ook een code waarmee op de smartphone de gegeven cadeaubon verschijnt. Zo ziet degene die de deze beautydag cadeau krijgt precies wat ze krijgen.

  Wellnessbon ophalen

  U kunt bij ons gezellig de cadeaubon ophalen. Onder het genot van een kop koffie of thee, pakken wij de cadeaubon leuk voor u is. Belt u even voordat u komt?

  Bestel cadeaubon ...