Al 25 jaar de grootste in de regio

A-Style wellnesscentrum
N ieuwegein

 

Pedicure

030 - 6030281

In 1988 begon Els de Ree haar pedicuresalon in Nieuwegein. Inmiddels is de salon  uitgegroeid tot het grootste wellnesscentrum van de regio. Nog steeds komen de allereerste klanten bij ons om hun voeten te laten verzorgen en daar zijn wij uiteraard trots op.

A-Style wellnesscentrum heeft 9 salons, 6 sauna's, wellnessbaden, diverse relax en ontspanningsruimtes, een gezellige bar diverse lounges en een enorme tuin met diverse terrassen en watervallen.

   

Pedicure Basis
behandeling

 • Pedicure behandeling basis
  Duur c.a. 30 minuten
  Desinfecteren van de voeten
  Knippen van de nagels
  Verzorgen en behandelen nagels
  (o.a. spray vijlen en poleisten)

23,50

Pedicure Plus 

Pedicure met de best opgeleide mensen en de modernste appartuur

 • Pedicure plus
  Verwijderen likdoorns
  Eeltverwijdering
  Verzorgen voeten

  per 15 minuten
 • 10,00

Algemene informatie over een pedicure behandeling

Mensen gaan om verschillende redenen naar een pedicure. De meeste mensen gaan naar een pedicure om verlost te worden van pijnlijke voeten. Vaak is het eelt, of steeds maar weer terugkerende likdoorns die als het 'steentje in je schoen' voelen en steeds pijnlijker wordt. Verder komen veel mensen om hun nagels te laten knippen en verzorgen. Met de modernste hulpmiddelen en apparatuur gaat dit snel en goed. Verder zijn er ook mensen met medische klachten die naar een pedicure moeten. In bepaalde gevallen verwijzen we u dan door naar een specialist op het gebied. Wij verwijzen u ook door indien u in aanmerking komt voor een vergoeding van de ziektekostenverzekering. Soms is een pedicure behandeling gewoon een stukje luxe en daar zijn wij optimaal op ingesteld. Om te kijken of wij de beste pedicure voor u zijn hebben we een intake, omdat iedere voet anders is. Deze is gratis inclusief het kopje koffie of thee in onze bar.


Gratis intake t.w.v. 12,50

Dit is wat een pedicure doet:
Het desinfecteren van de voeten voor optimale hygine; Op de juiste manier knippen en verzorgen van de nagels; Verwijderen van overtollig eelt; Behandeling van nagelproblemen zoals  verdikte nagels, ingegroeide nagels; Behandeling van huidproblemen zoals Eelt, likdoorns en kloven; Het afwerken door polijsten van de nagels en vijlen van het eelt

Afspraak maken:

A-Style Wellnesscentrum
Els de Ree
Tritonburg 7
3437 HN  Nieuwegein

030-6030281

 

 

Vragen?


Beautydag boeken

Was u tevreden over uw bezoek?
Like ons dan op Facebook