A-Style Corona Info Pagina
Beautyfarm Nieuwegein, Komkommers bij gezichtsbehandeling

Update: 18 juni 2020
Wij blijven tot 1 september 2020 gesloten.
Ondanks dat sauna's open mogen is het helaas met opgelegde maatregelen niet mogelijk om een beautydag te organiseren die van dezelfde kwaliteit is zoals u van ons gewend bent. Bovendien zijn de kosten voor de beautydag met de maatregelen aanzienlijk hoger. Hierdoor zijn wij genoodzaakt om alle arrangementen te annuleren
Heeft u al een aanbetaling gedaan? Dan kunt u het hier terugvragen.
Het is op dit moment ook niet mogelijk om arrangementen om te boeken.

Update: 6 mei 2020
Tot 1 september 2020 moeten wij ons bedrijf gesloten houden.
wij zijn helaas door deze opgelegde maatregel genoodzaakt om alle arrangementen te annuleren. Dit geldt ook voor arrangementen zonder sauna, zoals 'only beauty' en 'good morning'
Het is op dit moment niet mogelijk om arrangementen om te boeken. U krijgt automatisch bericht als dit weer mogelijk is.

Veel gestelde vragen A-Style beautyfarm i.v.m. 'corona'


V: Zijn julie open / gaat onze beautydag door?

A: Wij zijn geheel gesloten vanaf 14 maart 2020 tot in ieder geval tot 28 april 19 mei 1 september 2020. Het is en keuze die wij moeten maken met pijn in ons wellnesshart, het is echter ook een besluit waar wij volledig achter staan en respect voor hebben. Dit is beter voor de gezondheid en veiligheid voor ons personeel en onze gasten. Het betekent dat alle boekingen in deze periode zijn komen te vervallen / zullen vervallen.

V: Ik heb na 28 april 19 mei 1 september 2020 geboekt. Kan ik gewoon komen?

A: Als de sauna's na 28 april open kunnen, zullen wij met een aangepast programma starten. Omdat het voor ons ook een uitzonderlijke situatie is, kunnen we nog niet aangeven op welke wijze dit gaat.
Zodra er ontwikkelingen zijn kunt u op deze pagina informatie vinden.
Let op! Indien uw beautydag doorgaat dient u zich aan de maatregelen te houden zoals die door het RIVM zijn gegeven. Dit houdt o.a. dat u niet kunt komen bij verkoudheidsklachten.

V: I.v.m. 'corona' is mijn beautydag is niet doorgegaan of gaat niet door. Ik wil graag op een andere datum komen.

A: Omdat het nu nog niet duidelijk wanneer sauna's en restaurants weer open kunnen, heeft het op dit moment geen zin om het arrangement om te boeken. Zodra er ontwikkelingen zijn en meer duidelijkheid is, vindt u hier een formulier waarmee u de beautydag kunt omboeken. Uw aanbetaling gaat automatisch naar de nieuwe datum. Wij begrijpen dat dit voor u en ook voor ons een vervelende situatie is, maar we stellen uiteraard de gezondheid en veiligheid van onze gasten en personeel voorop

V: I.v.m. 'corona' is mijn beautydag niet doorgegaan. Krijg ik bij jullie een voucher, zoals elders?

A: Ook voor ons is dit een moeilijke situatie, het liefst geven wij een voucher, zoals elke organisatie dit noodgedwongen doet. Wij begrijpen echter dat niet iedereen een voucher kan of wil. Indien u geen voucher wilt, kunt u uw de aanbetaling terugvragen. , door het invullen van een formulier.
Dit formulier vindt u hier


V: Ik heb het formulier voor de aanbetaling ingevoerd, maar nog geen betaling ontvangen.

A: Alle formulieren worden binnen een 10 dagen verwerkt. De betaling kan alleen teruggestort worden op dezelfde rekening waar de aanbetaling mee gedaan is. Wij hebben echter een klein aantal formulieren binnen gekregen waar het rekeningnummer niet van klopt. Indien uw retour-betaling niet binnen 2 weken binnen is, komt dat waarschijnlijk doordat er een ander rekeningnummer of een foutief rekening nummer is opgegeven. Het beste kunt het formulier opnieuw indienen. .
Dit formulier vindt u hier


V: Ik heb een voucher / cadeaubon, maar kan niet boeken, wordt de geldigheidsduur verlengd?

A: Wij zijn altijd coulant geweest met de geldigheidsduur en zullen dit blijven, zeker gezien de uitzonderlijke situatie. De vervaldatum van uw voucher wordt sowieso verlengd met de duur van de 'corona-sluiting'. U hoeft hiervoor geen actie te ondernemen.
Update: 20 april 2020
Tot en met 19 mei 1 september 2020 moeten wij ons bedrijf gesloten houden.
Wij hebben wel de maatregelen genomen om de 1,5 meter regel te kunnen handhaven. Hierbij hebben we een speciaal arrangement ontwikkeld, waarbij u een aangepaste
"1,5 meter wellnessdag" kunt doen. (Hierin zijn geen behandelingen opgenomen, omdat dit uiteraard niet kan met in achtneming van de 1,5 m. regel, echter zijn wij klaar voor het moment dat de regels versoepeld gaan worden). Op het moment dat de regels versoepeld worden, krijgt u dan de keuze om dit aangepaste arrangement te doen, of het geboekte arrangement te verplaatsen naar een latere datum.

Update: 17 april 2020
Het is nog niet duidelijk wanneer de 'lock-down' wordt opgeheven, maar het ziet er niet naar uit dat op korte termijn een versoepeling voor onze bedrijfstak komt.
Wij hebben echter wel de maatregelen genomen om de 1,5 meter regel te kunnen handhaven. Hierbij hebben we een speciaal arrangement ontwikkeld, waarbij u een aangepaste
"1,5 meter wellnessdag" kunt doen. (Hierin zijn geen behandelingen opgenomen, omdat dit uiteraard niet kan met in achtneming van de 1,5 m. regel, echter zijn wij klaar voor het moment dat de regels versoepeld gaan worden). Op het moment dat de regels versoepeld worden, krijgt u dan de keuze om dit aangepaste arrangement te doen, of het geboekte arrangement te verplaatsen naar een latere datum.

Update: 14 april 2020
Voor onze gasten die niet op een andere datum kunnen en een aanbetaling hebben gedaan,
hebben we een online formulier waar u de aanbetaling teruggevraagd kan worden. U kunt dit formulier hier vinden.

Update: 1 april 2020
Er is aangekondigd dat de maatregelen tot 28 april 19 mei 1 september 2020 zullen duren. Dit betekent dat wij tot die datum volledig gesloten zijn en alle boekingen in deze periode worden geannuleerd.

Update: 30 maart
Huidige berichten geven aan dat ook na 6 april de sauna's / restaurants dicht blijven.
Doordat het onmogelijk is om op dit moment te zeggen wanneer de wellness bedrijven weer open kunnen, heeft het geen zin om nu om te boeken naar een nieuwe datum. Als het zover is zullen wij er vanzelfsprekend alles aan doen om te zorgen dat we op een veilige manier zoveel mogelijk van onze gasten weer van een heerlijk dagje wellness kunnen laten genieten.

A-Style beautyfarm
Tritonburg 1 t/m 5
3437 HN Nieuwegein

Ons volledige privacyverklaring vindt u hier