A-Style Corona Info Pagina
Beautyfarm Nieuwegein, Komkommers bij gezichtsbehandeling

Update: maart 2021
Aanbetaling terugvraag formulier.
Er is in de afgelopen weken een probleem geweest met het aanbetalingsterugvraag formulier. Indien u recent het formulier heeft ingevuld, maar uw aanbetaling nog niet heeft terug ontvangen, verzoeken wij u vriendelijk om nogmaals het formulier in te vullen. Het formulier vindt u hier

Update: 13 oktober 2020
Wij blijven tot 10 november 2020 gesloten.
Met een gesloten horeca is het niet mogelijk om onze arrangementen naar behoren uit te voeren. Daarnaast is het met opgelegde maatregelen niet mogelijk om een beautydag te organiseren die van dezelfde kwaliteit en dezelfde lage kosten zijn zoals u van ons gewend bent. Onder andere door de vele knusse hoekjes is de 1,5 meter maatregel niet te handhaven binnen ons centrum. Bovendien zijn de kosten voor de beautydag met de maatregelen aanzienlijk hoger. Hierdoor zijn wij genoodzaakt om alle arrangementen te annuleren
Heeft u al een aanbetaling gedaan? Dan kunt u het hier terugvragen.
Het is op dit moment ook niet mogelijk om arrangementen om te boeken.

Update: 6 mei 2020
Tot 10 november 2020 moeten wij ons bedrijf gesloten houden.
wij zijn helaas door deze opgelegde maatregel genoodzaakt om alle arrangementen te annuleren. Dit geldt ook voor arrangementen zonder sauna, zoals 'only beauty' en 'good morning'
Het is op dit moment niet mogelijk om arrangementen om te boeken. U krijgt automatisch bericht als dit weer mogelijk is.

Veel gestelde vragen A-Style beautyfarm i.v.m. 'corona'


V: Zijn julie open / gaat onze beautydag door?

A: Wij zijn geheel gesloten vanaf 14 maart 2020 tot in ieder geval tot 1 september 2020 10 november. Het is en keuze die wij moeten maken met pijn in ons wellnesshart, het is echter ook een besluit waar wij volledig achter staan en respect voor hebben. Dit is beter voor de gezondheid en veiligheid voor ons personeel en onze gasten. Het betekent dat alle boekingen in deze periode zijn komen te vervallen / zullen vervallen.

V: Ik heb na 10 novemeber 2020 geboekt. Kan ik gewoon komen?

A: Het is voor ons op dit moment niet mogelijk om 1,5 meter maatregel te combineren met een luxe beautydag. Door de vele knusse hoekjes is ons centrum hiervoor niet aan te passen. Omdat het voor ons ook een uitzonderlijke situatie is, kunnen we nog niet aangeven op welke wijze dit gaat.
Zodra er ontwikkelingen zijn kunt u op deze pagina informatie vinden.

V: I.v.m. 'corona' is mijn beautydag is niet doorgegaan of gaat niet door. Ik wil graag op een andere datum komen.

A: Het is voor ons op dit moment niet mogelijk om 1,5 meter maatregel te combineren met een luxe beautydag. Door de vele knusse hoekjes is ons centrum hiervoor niet aan te passen. Zodra er ontwikkelingen zijn en meer duidelijkheid is, vindt u hier een formulier waarmee u de beautydag kunt omboeken. Uw aanbetaling gaat automatisch naar de nieuwe datum of uw aanbetaling kunt u terugvragen. Wij begrijpen dat dit voor u en ook voor ons een vervelende situatie is, maar we stellen uiteraard de gezondheid en veiligheid van onze gasten en personeel voorop

V: I.v.m. 'corona' is mijn beautydag niet doorgegaan. Krijg ik bij jullie een voucher, zoals elders?

A: Ook voor ons is dit een moeilijke situatie, het liefst geven wij een voucher, zoals elke organisatie dit noodgedwongen doet. Wij begrijpen echter dat niet iedereen een voucher kan of wil. Indien u geen voucher wilt, kunt u uw de aanbetaling terugvragen. , door het invullen van een formulier.
Dit formulier vindt u hier


V: Ik heb het formulier voor de aanbetaling ingevoerd, maar nog geen betaling ontvangen.

A: Alle formulieren worden binnen een 14 dagen verwerkt. De betaling kan alleen teruggestort worden op dezelfde rekening waar de aanbetaling mee gedaan is. Wij hebben echter een klein aantal formulieren binnen gekregen waar het rekeningnummer niet van klopt. Indien uw retour-betaling niet binnen 2 weken binnen is, komt dat waarschijnlijk doordat er een ander rekeningnummer of een foutief rekening nummer is opgegeven. Het beste kunt het formulier opnieuw indienen. .
Dit formulier vindt u hier


V: Ik heb een voucher + cadeaubon, maar kan niet boeken, wordt de geldigheidsduur verlengd?

A: Wij zijn altijd coulant geweest met de geldigheidsduur en zullen dit blijven, zeker gezien de uitzonderlijke situatie. De vervaldatum van uw voucher wordt sowieso verlengd met de duur van de 'corona-sluiting'. U hoeft hiervoor geen actie te ondernemen.


V: Ik heb een cadeaubon + voucher en het formulier voor de aanbetaling ingevoerd, maar nog geen betaling ontvangen.

A: Cadeaubonnen hebben een waarde aan toonder en kan door een ieder verzilverd worden. Om die reden is het (nog) niet mogelijk om geld terug te vragen voor een cadeaubon+voucher. Wij begrijpen dat dit een vervelende situatie is waarvoor we een oplossing zoeken. LET OP! Uw cadeaubon+voucher verliest zijn waarde niet, u krijgt uiteindelijk een wellnessdag of uw geld terug.Update: 20 april 2020
Tot en met 19 mei 1 oktober 2020 moeten wij ons bedrijf gesloten houden.
Wij hebben wel de maatregelen genomen om de 1,5 meter regel te kunnen handhaven. Hierbij hebben we een speciaal arrangement ontwikkeld, waarbij u een aangepaste
"1,5 meter wellnessdag" kunt doen. (Hierin zijn geen behandelingen opgenomen, omdat dit uiteraard niet kan met in achtneming van de 1,5 m. regel, echter zijn wij klaar voor het moment dat de regels versoepeld gaan worden). Op het moment dat de regels versoepeld worden, krijgt u dan de keuze om dit aangepaste arrangement te doen, of het geboekte arrangement te verplaatsen naar een latere datum.

Update: 17 april 2020
Het is nog niet duidelijk wanneer de 'lock-down' wordt opgeheven, maar het ziet er niet naar uit dat op korte termijn een versoepeling voor onze bedrijfstak komt.
Wij hebben echter wel de maatregelen genomen om de 1,5 meter regel te kunnen handhaven. Hierbij hebben we een speciaal arrangement ontwikkeld, waarbij u een aangepaste
"1,5 meter wellnessdag" kunt doen. (Hierin zijn geen behandelingen opgenomen, omdat dit uiteraard niet kan met in achtneming van de 1,5 m. regel, echter zijn wij klaar voor het moment dat de regels versoepeld gaan worden). Op het moment dat de regels versoepeld worden, krijgt u dan de keuze om dit aangepaste arrangement te doen, of het geboekte arrangement te verplaatsen naar een latere datum.

Update: 14 april 2020
Voor onze gasten die niet op een andere datum kunnen en een aanbetaling hebben gedaan,
hebben we een online formulier waar u de aanbetaling teruggevraagd kan worden. U kunt dit formulier hier vinden.

Update: 1 april 2020
Er is aangekondigd dat de maatregelen tot 1 oktober 2020 zullen duren. Dit betekent dat wij tot die datum volledig gesloten zijn en alle boekingen in deze periode worden geannuleerd.

Update: 30 maart
Huidige berichten geven aan dat ook na 6 april de sauna's / restaurants dicht blijven.
Doordat het onmogelijk is om op dit moment te zeggen wanneer de wellness bedrijven weer open kunnen, heeft het geen zin om nu om te boeken naar een nieuwe datum. Als het zover is zullen wij er vanzelfsprekend alles aan doen om te zorgen dat we op een veilige manier zoveel mogelijk van onze gasten weer van een heerlijk dagje wellness kunnen laten genieten.

A-Style beautyfarm
Tritonburg 1 t/m 5
3437 HN Nieuwegein

Ons volledige privacyverklaring vindt u hier