img3.gif

Beautydag

 

 

 

Home 
Prijslijst 
Vriendinnendag 
Vip Wellnessdag 
Style & Beautydag 
Only Beautydag 
Beuatydag M/V 
Moeder-Dochterdag 
Verjaardagsarrangement 
Zwanger Wellness 
Wellness dagarrangement 
 dag arrangement 

 

 

 

 

 


 

Marakesh massage
Marrakesh massage

Tepidarium
Tepidarium

spa-sensatie_tm.jpg
Spa sensatie 

Nek Massage
Rug schouder nek massage  

Gezichts massage
Gezichtsmassage 

Heerlijk genieten van uw beautydag
Modder whirlpool

 

gesichtsbehandlungen_w.jpg
Gezellige beautydagen

beautycentrum massage
Genieten

Heerlijke massages
Heerlijke massages  


kuuroord lekker bij de open haard
Bij de open haard


Hotstone massage
Hot stone massage 

Het beste beautyarrangement vindt u in Nieuwegein

 

Home 
Beautydag 

 

Floaten in Kuuroord Nieuwegein 

In de sauna

A-Style beautyfarm heeft meerdere sauna afdelingen waar u in alle rust kunt genieten.

In onze beautyfarm komen uitsluitend gasten die een beautydag hebben geboekt! Dat garandeert het ontspannen kuuroord gevoel.

 

A-Style beautyfarm heeft meerdere sauna afdelingen die zonodig EXCLUSIEF voor u gereserveerd worden!

Badkleding in bij ons WEL toegestaan

 

Een sauna-afdeling exclusief voor u!
badkleding WEL toegestaan

 

SAUNA-PRIV

Wij begrijpen dat niet iedereen met iedereen in de sauna wil. Kiest u voor een arrangement met 'sauna-priv' dan wordt een complete sauna-afdeling, inclusief sauna, douches, voetbaden, afkoel mogelijkheden en tepidarium geheel exclusief voor u gereserveerd. Er komen dan geen andere mensen bij u op de sauna-afdeling! Zeer luxe dus!

Sauna priv zit standaard in de VIPDAG
Bij de andere arrangementen is dit bij te boeken.

Wij begrijpen dat niet iedereen, met iedereen in de sauna wil

 

BADKLEDING IN DE SAUNA

In geen enkele sauna, thermen of kuuroord is badkleding in de sauna's toegestaan. Bij A-Style begrijpen wij dat niet iedereen met iedereen in de sauna wil. Boekt u sauna priv, dan is het mogelijk om wel uw badkleding aan te houden. U dient er dan wel rekening mee te houden dat u extra badkleding/ondergoed meeneemt. Let op! Na het sauna-bad dient u schone, droge badkleding / ondergoed te dragen.


BADKLEDING IN DE BADEN

In kruidenbaden en kuurbaden gaat de werking van de baden verloren als men in badpak in deze baden gaat. Dit is dan ook sterk af te raden. In het zuurstofbad, koolzuurbad, de boeren stoomsauna en in de spa-sensatie is badkleding niet toegestaan. Deze baden staan echter in aparte kamers, privacy is hier dus volop gegarandeerd.

 

ELKE DAG DAMESDAG?

Bij onze beautyfarm is 95% van de gasten een vrouw. Heren komen alleen samen met hun partner. Bovendien heeft u bij ons de mogelijkheid om een sauna priv te boeken.


Onze beautyfarm is dan ook niet te vergelijken met een sauna, thermen of een kuuroord, waar u verplicht naakt met wildvreemde in de sauna moet. Een aparte damesdag is daarom in onze beautyfarm ook niet nodig, bij ons is eigenlijk elke dag een damesdag.

maandag damesdag, dinsdag damesdag, woensdag damesdag, donderdag damesdag, vrijdag damesdag, zaterdag damesdag, elke dag damesdag


 

BOEREN STOOMBAD -  RASUL
Het "boeren stoombad" is zeer gezond en bijzonder ontspannen, ontzettend lekker en maakt de huid heerlijk zacht. Met gezonde huidverbeterende en mineraalrijke modder uit de Dode-zee, waarmee u zichzelf en zonodig elkaar mee insmeert. Door de warme kruidenstoom worden de mineralen extra geod opgenomen. Pure verwennerij!.

In het boeren stoombad is badkleding niet toegestaan. Er komen echter geen andere mensen in het stoombad, Het boeren stoombad is dus exclusief voor u gereserveerd!!


RASUL
De Rasul is een klassieke, Oosterse huidverzorgingsceremonie. In de klassieke Rasul komt duizenden jaren oude kennis samen, omtrent gezondheid, huidverzorging en schoonheid. Het Boeren-Stoombad combineert Hollandse Hygine en nuchterheid met deze mystieke Oosterse wijsheid.

Vriendinnedag plus
Style & Beautydag plus

 

 

Tepidarium   (aangename alternatief voor sauna)

Zeer gezond voor lichaam en geest. De oude Romeinen kenden het tepidarium al, er heerst een zeer aangename temparatuur die samen met de Griekse stijl en de geur van gezonde kruiden zorgen dat u geheel ontspant. Ideaal voor een saunabad of als alternatief voor de sauna.Tepidarium Nieuwegein
 

De Spa-sensatie

Eerst masseert het water u waarna een rustgevende zachte nevel met mineralen de overgang vormt naar de zachte stoom die uw porien opent en reinigt. Wellness, Spa-SensatieDe heerlijk ruikende aroma van lavendel zorgt voor totale ontspanning. Behagelijk door het gezonde infrarood. De Vichy douche (10 warme douchekoppen van boven), de voetmassage jets, tesamen met kleurentherapie en nog meer!
Kortom de Spa-sensatie (Alleen bij A-Style beautyfarm) De grootste wellness sensatie van dit moment!
In de Spa-sensatie is badkleding niet toegestaan. De Spa-Sensatie staat echter in een ruimte waar geen andere mensen bij kunnen komen. Privacy is dus gegarandeerd.


 Spa-Sensatie
Spa-sensatie, alleen bij Kuuroord A-Style Nieuwegein

Vibrosaun

Het toppunt van ontspanning wordt dit apparaat genoemd. En terecht. Op de Vibrosaun beleeft u een heerlijke ervaring. Het is een combinatie van:

 • Massage
  aangename golven en micromassage voor een goede doorbloeding
 • Aromatherapie
  Lavendel, ruikt heerlijke, maar ontspant en ontstresst vooral
 • UV-therapie
  Zeer gezond en nodig voor aanmaak vitamine D
 • Warmte
  Aangename warmte of indien u wenst lekker warm, zodat u veel afvalstoffen kwijt raakt.
 • Gezuiverde lucht
  heerlijk fris, verrijkt met zuurstof, eucalyptus/lavendel

Vibrosaun, toppunt van relaxen

De Vibrosaun, toppunt van ontspanning

Massage


Wij hebben top-specialistes op massage gebied. Er zijn verschillende soorten massages mogelijk.
Let op! Massage vinden bij ons altijd plaats in sfeervolle massageruimtes waar geen andere mensen komen! U ligt bij ons dus niet zoals elders te kijk, maar heerlijk rustig, met volop privacy.

 

Voet tot kruinmassage

Dit is een uitgebreide klasieke massage waarbij u van voet tot aan de kruin gemasseerd wordt. Heerlijk beautycentrum massage

ontspannen en goed voor uw lijf.
Bij de "Voet tot kruinmassage" masseren wij uw voeten, achterkant van uw benen, rug, schouders, nek en de hoofdhuid. U ligt tijdens deze massage die ongeveer 40 minuten duurt op uw buik. Na de massage blijft u nog even heerlijk liggen om na te genieten van de massage.

 

Kruidenstempel massage

Dit is massage met warme kruidenstempels waarin gezonde en rustgevende kruiden zitten. Heerlijk ontspannen en goef voor uw lijf. Bij de kruidenstempel massage wordt uw rug, schouders, nek en de achterkant van uw benen gemasseerd. De duur is ca. 40 minuten. Na de massage blijft u nog even heerlijk liggen om na te genieten van de massage.

Ayurvedische massage

Dit is een uitgebreide massage volgens de ayurvedische principes. Waarbij u van voet tot aan de kruin gemasseerd wordt. Heerlijk ontspannen en goed voor uw lijf.

Genieten van een topdag in de beste beautyfarm
Bij de Ayurvedische massage masseren wij uw voeten, achterkant van uw benen, rug, schouders, nek en de hoofdhuid. U ligt tijdens deze massage die ongeveer 40 minuten duurt op uw buik. Na de massage blijft u nog even heerlijk liggen om na te genieten van de massage.

 

Chocolade-massage / Cacao-massage


Een ware sensatie is de u de cacao-massage (chocolade-massage). Deze is kan bij een aantal arrangementen bijgeboekt worden. In de zomer is dit echter niet mogelijk.

Hot Stone massage

De hot stones bevatten de vier elementen water, aarde, vuur en lucht. Met deze krachtige stenen masseren wij uw rug, schouders en nek. Heerlijke massage met 'hot-stones'

Klankschaal massage

Een eeuwenoude massage die niet voor niets weer helemaal in zwang gekomen is. Speciale klankschalen zorgen ervoor dat u in totale harmonie komt wat een zeer rustgevende en bijzonder heerlijke ervaring is.

Knusse en gezellige zitjes

Er zijn meerdere zitjes. Lekker knus en gezellig, of juist heerlijk rustig en relaxed. Er is een lounge (binnen en buiten) salon smooth (super lounge), rondom de open haard, aan de grote stam/leestafel aan de bar of de aparte rokershoek.

Relaxen in de Lounge
Fotoshow

 img5.jpg 

 

Open haard met ruime luxe leren banken rondom

 

Luxe buiten lounge, heerlijk beschut in romantische omgeving 
Buitenlounge 1

   Heerlijke romantische doorkijkjes in de tuin van Beautyfarm
Romantische tuin

Meerdere terrassen om lekker te zonnen
Zonneterras 2

Loungebanken in de Salon Smooth
Loungebanken Salon Smooth

Alle beauty-arrangementen zijn All-inclusive

 

 ALL-INCLUSIVE FORMULE!!
U weet van te voren wat u betaald,
want de drankjes, hapjes en de lunch en het saladebuffet zijn inclusiefAll-inclusive:

 • Alle frisdrankens en vruchtensappen
 • Alle thee, koffie, waters en mineraalwater
 • Beauty-juice (met o.a. vers geperste jus d'orange)
  (van 11:30 tot 14:00 uur)
 • Diverse hapjes en snacks in de middag
 • 'Super lekker bar' met snoep-poten
 • 'Super gezond bar' met gezonde snacks
  en diverse nootjes

Dit alles is bij de prijs inbegrepen!
Alcoholische dranken zijn niet inclusief

Witte wijn per glas
Rode wijn per glas
Champagne per fles (2 glazen)
Bier per fles 25 cl.
 

2 ,-
2,-
6,-
2,-

Gezichtsbehandeling 'de luxe'

GezichtsbehandelingWij hebben ruim opgezette en-, twee- en vierpersoons behandelkamers en schoonheidssalons. Als een gezichtsbehandeling 'de luxe' is dan wordt de behandelkamer nooit gedeeld met mensen uit een ander groepje. De inhoud van de gezichtsbehandeling is afhankelijk van uw huidtype.
Gezichtsbehandeling:

De gezichtsbehandeling:
Onze gezichtsbehandelingen zijn zeer compleet en meestal uitgebreider dan u gewend bent. In het het arrangementen overzicht overzicht kunt u zien hoelang een behandeling in uw beautydag duurt. Wij hebben ervoor gekozen om het verwijderen van comedonen niet in de behandeling op te nemen (is pijnlijk en verstoord het ontspannen karakter van een behandeling). Hierdoor kunnen wij alle aandacht vestigen op de ontspannende aspecten van een beautydag. Epileren is apart bij te boeken ( 7,00) indien er slechts enkele haartjes verwijderd moeten worden berekenen geen extra kosten.
Wij werken met de cosmetica van Angelika Teichert. Dit is natuurcosmetica, zonder kleur en geurstoffen. In Duitsland is dit merk als 'zeer goed' getest en staat bekend als het beste merk cosmetica dat er te krijgen is.

 

Floaten in het Zoutwaterbad (floating)

Floaten is niet meer mogelijk!!
U kunt dan heerlijk drijven alsof u in de Dode Zee bent. Het floaten is niet in een tank, zoals elders, maar in een rustgevende ruimte. U voelt zich bij ons dus niet opgesloten als u gaat floaten. Lees alles over floaten.

Float away.......

 

Boeren Stoombad

Het boeren stoombad is een rustieke zeer ruime cabine waar zachte stoom door veldkruiden geblazen wordt en dan in de cabine komt. Dit voelt al heerlijk ontspannen aan, door o.a. de aangename temparatuur. U krijgt een schaal met Dode-zee modder mee, waarmee u zichzelf of elkaar mee insmeerd. De kruidenstoom zorgt ervoor dat het mineraalrijke Dode-Zee modder wordt opgenomen door de huid. Hierdoor verstevigd de huid en worden afvalstoffen uit de huid versneld afgevoerd.

Een zeer ontspannen en gezonde manier van relaxen.

 

Aparte Rokersruimte

Roken is vrijwel nergens meer toegestaan. Maar wij hebben een wel een rokerskamer, waar u een sigaretje op kunt steken.
Ook buiten zijn er rookvrije terassen

Roken kan in de aparte rokersruimte of buiten op het rokers terras.

I.v.m. de nieuwe regelgeving hebben wij geen rokers-lounge meer. Ook mag ons personeel niet meer in de rokersruimte komen, er is hier dus geen bediening

Door deze nieuwe regelgeving is het rokershoekje alleen geschikt om een sigaretje te roken. en hebben wij geen rokerslounge meer.

Bij goed weer is een gedeelte van het buiten terras geschikt voor roken!

 

 

  Vergelijk dit beautyarrangement met andere beautydagenBoek dit arrangement via Internet

 

Hier bent u:

Home
Arrangementen
Speciale verwijzingen
Massage
Wellness en Sauna Actie 2 voor de prijs van 釪n
smart
Beautydag 

 

 

gesichtsbehandlungen_w.jpg

DSC00442.JPG

foto 10.jpg

foto 11.jpg

foto6.jpg

foto 23.jpg

foto 5.jpg

foto4.jpg

foto 22.jpg

foto21.jpg

foto8.jpg

kuuroord_astyle_massage1.jpg

kuuroord_astyle_massage3.jpg

kuuroord_astyle_massage6.jpg

massage_org.jpg

P2150764.JPG

therneb_resort.jpg

cas_bea_view.jpg

foto7.jpg

foto 2.jpg

kuurbad_a_style_beautyfarm_nieuwegein_utrecht.jpg

happy-couple.jpg

 

 

 

2011 A-Style beautyfarm